V plném proudu jsou přípravy na letošní listopadový Caravaning Brno, který se koná v termínu 7. až 10. 11. 2024. A opět se budete mít na co těšit.

Karavany, obytné automobily, vestavby, střešní stany, ale také příslušenství najdete hned ve třech pavilonech. Chybět nebudou inspirativní setkání, zajímavé přednášky, zástupci krajů a zajímavých turistických míst a samozřejmě známé osobnosti, které tomuto životnímu stylu více či méně propadly. Tváří letošního veletrhu bude Expert Pepa Vrtal alias Fotr na Tripu, který do Brna přiveze zajímavosti ze své cesty po tajemných místech Evropy. Přijedou i Pavel Liška a Honza Révai, Vandráci, kteří vás nadchnou povídáním o výpravě po zemi Papua Nová Guinea.

Doprovodný program bude probíhat na dvou pódiích, a to pod taktovkou našich odborných a mediálních partnerů. Na brněnském výstavišti se tak o tomto oblíbeném způsobu cestování dovíte opravdu úplně vše, a to bez přehánění!

Pojeďte s námi do Brna!

Stalo se příjemnou tradicí, že spolu s pořadateli zveme čtenáře na brněnské výstaviště, aby si s ostatními návštěvníky užili jedinečnou atmosféru veletrhu Caravaning Brno. A protože tradice by se měly dodržovat, pozveme vás na tuto jedinečnou akci také letos – dvě vstupenky, pozvánku a veškeré potřebné informace najdete v listopadovém vydání.

Těšíme se 7. až 10. listopadu na viděnou!

Více na www.caravaning-brno.cz.