(A)rnold, (B)ruce, (C)arry nebo Uni jsou názvy Teroboxů z Terogearu. To, co zní na první pohled trochu záhadně, se při bližším pohledu ukáže jako chytrý a rozmanitý úložný systém, vhodný nejen pro vestavby.

Terogear používá topolovou dýhu o tloušťce 12 milimetrů (z místních produkce) a kombinuje ji s pevnými, odolnými výsuvy. Všechny části Teroboxu jsou laserem vyřezány z topolových multiplexových panelů ve výrobním závodě ve Steinheimu (Schwarz Forest), spojovány dohromady a sešroubovány. A aby vše nakonec zůstalo bezpečně na svém místě, jsou všechny výsuvy upevněny ve vozidle pomocí robustních držáků.

Nejlevnější model, je to Uni 105 (hloubka 105 cm), začíná cenově na 44 000 korun (ještě bez boxů). Je to vhodné provedení například pro  dodávky jako jsou Roadcar R540, Pössl Summit 540 nebo Summit Shine 540. Své výrobky Terogear zasílá předmontované na vhodné paletě, včetně kolejniček pro vysoké zatížení, malých dílů a podrobného návodu k montáži. Pokud si to zákazník přeje, může mu výrobce namontovat systém přímo ve Steinheimu.

Pro zajímavost k názvu: Tero znamená v esperantu půdu, resp. zeminu, má to symbolizovat blízkost výrobku k přírodě. Anglické slovo Gear znamená vybavení.